kiut miut

6 Okt 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "

Alhamdulillah bertemu lagi kita...hehe..korang mcm mane 2 3 hari ni??ada cerita baru nk share ke?meh lah share..hihi..tp skang ni maria nk share gan korang yg maria baru je nk try 1 segmen..yg mana sebelum ni xpernah join mane2 segmen..so nak try lah... :))

Photobucket


p/s :klik kt banner ats tu,kalau korang pun nak join k. :)


nak join segmen ni ada syarat2 taw..opss..

1. KENAPA MARIA BERBLOG ??

-> Firstly maria ni s'orang yg suka bckp,so nk bckp je xboleh lah kan?..kang entah hape ckp pulak..haha..so berblog lah..dpt share ape2 je yg berlaku dlm khidupan hari2 maria ni..dan juga tuk rujukan masa depan...

2 .MACAM MANA BOLEH TERJEBAK DALAM DUNIA BLOGGING??

-> Bermula dr Google je,maria suka cr maklumat dlm google so taip itu taip ini,sekali kuar maklumat yg mria nak,ehh tp maklumat mcm diari lah pulak.....(time tu xtaw pgil blog..hihihi)..sejak dr tu,maria suka tgk n baca2 blog2 ni..tp biasalah i ni low profile..so silent readers je la.. :( ..malu...

3. APA TUJUAN UTAMA MARIA BERBLOG ?

-> Kebanyakkan entry yg mria buat melibatkan kehidupan maria,so kekadang bila ada yg feel xbest tu..bukan pd semua org kita boleh share kan?so..dlm blog ni lah tempat maria nk SHARE CERITA / PENGALAMAN..

4. APA YANG MENARIK DALAM BLOG MARIA ?

-> Semua entry yg ditulis adalah TULEN dan bukan cetak rompak okew... :P

5. SIAPA SUMBER INSPIRASI DALAM DUNIA BLOGGING ?

-> Opcos lah TUAN PUNYER SEGMEN ni..byk benda yg maria boleh belajar dan terus belajar dr blog lyssa taw..(Sory sebelum ni silent readers)..sory blog ni msh buruk..masih byk yg maria perlu beljar dr lyssa ni.. :)


okla,u All..pd yg sudi singgah seketika di blog ni,terima kasih byk2 dan semoga dpt memberi teguran tuk maria perbaiki segala yg ada pd blog ni k.ehh lupa selamat berkenalan n sudi2 lah follow..
xpaksa taw... :)




33 ulasan:

Sharifah Nurshahira berkata...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

myu berkata...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy berkata...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...folow sini no.15
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Miss z singgah sini!!
Jemput ke blog :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na berkata...

Join segmen yang sama http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam berkata...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

M follow sini yea

Anis Farhana berkata...

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nana berkata...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl berkata...

Salam ziarah dari segmen Lyssa Faizureen

Cikgu Ma berkata...

follow awak dari segmen Lyssa ^_^

Minah Sepet berkata...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Yana Aina berkata...

dtg dari segmen sama ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis berkata...

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Princess Syazliyana berkata...

#21 ..done follow you ! bls kunjungan anda :D

faizfakhirin berkata...

hai...

Mar Maria berkata...

oke all..thanks ya... i will...

Megat Emy berkata...

done follow.. follow me back..

Eyna Reen berkata...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul berkata...

Singgah + Follow

po_oh ~montel~ berkata...

datang terjah sini ...

http://naksusu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cikeyrah berkata...

singga sini & follow

dari segmen yang sama

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

Hanif Redland berkata...

Datang follow dan membaca cerita awak kat sini.. :)

http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

deqjamucuxx berkata...

hye tuan tanah , datang melawatke blog superb oshem ini , dari segmen yang sama . jom la p blog hamba ~ hihihi

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MarliaMarble berkata...

BALAS KUNJUNGAN...! =D

BeLLa berkata...

singgah dri segmen yg sama :D

wany♥ berkata...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza berkata...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

izwan berkata...

salam..dari segmen yang sama..sori baru sempat singgah.. http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Susan Lolo Bua berkata...

Salam.
terjah dari segmen yang sama :)

selamat hari Khamis.

Juz A Bluelygirlz.... berkata...

salam.. hye..
dri segmen yg sme..
done follow u..
vsit my blog ok.. ^^
klu sudi follow la skli ek hehehe

Cik Nas :) berkata...

hepi blogging sis :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hafizzi Aziz berkata...

Join GIVEWAY nie. --> JOIN --> http://www.fizgraphic.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

Nak bagi hadiah 1 set DVD Top Secret Photoshop kat sapa yang bertuah tue. Hadiah len pown banyak jugak. Topup, kelendar lah, keychain lah, review blog lah.

Cik Bunny berkata...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html